YVES ROCHER Sebo Vegetal Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Maske


 💚💚 Merhaba arkadaşlar.. ;))
   


Bugün sizlere son zamanlarda sıkça duyduğum fakat yeni yeni kullanmaya başladığım bir üründen bahsetmek istiyorum YVES ROCHER markasının Sebo Vegetal  Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Maskesi. Bu maskenin vaad ettikleri gayet açık ve net bir şekilde gerçek, çünkü birçok insandan duyduğum kadarıyla hem cildi pürüzsüzleştiriyor, hemde özellikle yağlı ciltlerin derdi olan fazla yağ ve sebumu yok ediyor ve çok güzel bir matlık hissi gveriyor ve hatta gözle de görülebiliyor.

Ürün görseli bu şekilde: 👇👇👇






Bu maske bitkisel formülündeki Kaside Kökünden elde edilen Baikal Tozunun içerdiği Flavoid molekülleri cildin yağ dengesini azaltmayı sağlıyor ve ciltteki aşırı sebum ve hidratları anında emerek, cildi gün boyu nemlendiriyor. Baikal Tozunun arındırıcı gücü ve kil ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde gözenekleri temizleyerek cildi derinlemesine arındırıyor ve tazeliyor. Cildin yeniden nefes almasını sağlamış oluyor.

  Yves Rocher`in bu matlaştırıcı maskesi ultra hafif akışkan yapısı ile karma ve yağlı cilt bakımı için ihtiyaç duyulan sebum dengesini kontrol altına alır. Parlamayı giderirken aynı zamanda da cilde netlik kazandırıyor. Fazla yağdan arınmış cildin mat görünümü 24 saat boyunca gözlemlenebiliyor.



Kullanım şekline gelecek olursak eğer üstünde de yazdığı gibi haftada sadece 1-2 defa uygulamak gerekiyor, yoksa fazla da matlaştırabilir özellikle karma ciltleri fakat yağlı ciltler de 2 defayı geçmemeli. Temizlenmiş yüzümüze bir fırça veya parmaklarımızla maskeden alıp dairesel hareketlerle masaj yaparak sürüyoruz. Daha sonra 5 dk. bekletip bol su ile duruluyoruz.

Paraben, silikon, mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermiyor olması da en çok tercih edilmesinin bir diğer sebebi. Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Fiyatı ise şu anda internet sitesinde indirimde 30 tl ve ayrıca hediye de geliyor siteden her 1 ürün alana bir ürün hediye kampanyası var şu sıralar. Kaçırmayın derim :) 


Bugünlük bukadar kızlar.. Bir başka yazıda tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.. 💚💚💚

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çok yıpranmış ve kuru saçlar için ideal bir - ürün Isana Hair Professional Oil Care Saç Kremi

Saç dökülmesine karşı kullandığım yeni 2 ürün REVOX şampuan ve Urban Care Biotin Saç Toniği