Çok yıpranmış ve kuru saçlar için ideal bir - ürün Isana Hair Professional Oil Care Saç Kremi

 

Merhaba arkadaşlar 💛💛💛

 

Bugünkü yazımda sizlere haftasonu aldığım Rossmann marketlerinde satılan bir üründen bahsetmek istiyorum. Bu hafta belirli bir alışverişinizde size hediye kazanma şansı veriyorlar, bir hediye çarkı var onu çevirdim ve sonuç olarak kazandığım hediye bu oldu. Gayet memnun kaldım açıkçası çünkü hem paraben içermemesi, hemde şu sıralar saç uçlarımın aşırı yıpranması ve kuruması yüzünden bu tarz bir ürüne ihtiyacım vardı..

 

 Gelelim ürün incelemesi ve özelliklerine..  Isana Hair profesyonel saç bakım kremi 200 ml boyutlarında Almanya`da üretilmiş paraben içermeyen bir üründür. Çok yıpranmış ve kuru saçlar için ideal olan bu ürün içerdiği argan yağı ve erik çekirdeği ile Pro Vitamin B5`ten elde edilen bitkisel bakım yağı kompleksi ile saçları ağırlaştırmadan ve yıpranmış saç yüzeyinin yenilenmesini destekler.  Bakım formülü saçların ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlar ve saçlardaki elektriklenmeyi önlemek için iyon teknolojisi kullanılmıştır. 

Kullanım şekli ise bu şekildedir: Saçlar yıkandıktan sorna narince ıslak saça masaj yaparak uygulanır, birkaç dakika etki etmesi için beklenir ve ardından bol su ile durulanır. Günlük kullanım için de uygundur. Cilde uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. Silikon ve paraben içermez.

 Bu da detaylı bir foto isteyen olursa diye burda bulunsun istedim.. 



Herkese iyi günler arkadaşlar.. Umarım yazıyı beğenmişsinizdir ve yorum yapmak isteyen varsa veya deneyimleri olan ürünlerle alakalı yorumları sayfama bırakabilir... 💖

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YVES ROCHER Sebo Vegetal Yağ Fazlasını Anında Emen Matlaştırıcı Maske

Saç dökülmesine karşı kullandığım yeni 2 ürün REVOX şampuan ve Urban Care Biotin Saç Toniği